Oude Kerk banner

Op 16 december vinden de Kerstconcerten 'JOY' plaats. De kaartverkoop is op 1 november van start gegaan!
Zoals gebruikelijk is er een middag uitvoering (aanvang 15 u.) en een avond uitvoering (aanvang 20 u.)
Ook dit jaar worden wij weer bijgestaan door een soliste, Geertje Chappin, en een voor deze gelegenheid samengesteld orke(r)st van 17 enthousiaste muzikanten.

De toegangsprijs, inclusief 1 consumptie, voor volwassenen, en tieners, is dit jaar €15. Nieuw is dat er voor kinderen t/m 12 jaar een speciaal kindertarief is van €10

U kunt kaartjes bestellen door het formulier in te vullen wat zich opent wanneer u op de link "Kaartverkoop" hieronder drukt.

Kaartverkoop

We reserveren dan voor u de gevraagde toegangsbewijzen. U ontvangt hierover een email ter bevestiging met uw reserveringsnummer en betaal-informatie. Na ontvangst van uw betaling wordt uw reservering definitief. De bevestigingsmail met uw reserveringsnummer is tevens uw toegangsbewijs, dus zorg dat u dit bij aanvang van het concert in de foyer van de Oosterkerk kunt tonen, digitaal of geprint.

Heeft u problemen met het invullen van het bestelformulier, dan kunt u ons altijd nog emailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP: Bent u van plan ons avondconcert te bezoeken en met de auto te komen, maak dan NIET gebruik van de parkeergarage onder het winkelcentrum Oosterheem. Die parkeergarage gaat dicht voordat het avondconcert is afgelopen. Er is bovengronds voldoende parkeergelegenheid op de Florence Nightingalelaan of de Oosterschelde. 

 

Kerstconcert Joy 2023