Nieuws over het koor


Op 4 september 2019 zijn we weer gestart met de repetities na de zomervakantie.

En daarmee zijn The Sprinter Singers weer begonnen aan hun jaarlijkse hoogtepunt: het kerstproject. Tot en met december staan de wekelijkse repetities in het teken van de prachtige songs uit het stuk ‘Little Lion, little Lamb’, die het aloude kerstverhaal in een ander licht zetten.

Voor de zesde keer wordt dit kerstproject nu uitgevoerd en ook dit jaar kunnen projectleden zich hiervoor aanmelden. Het kerstconcert wordt op 21 december uitgevoerd onder begeleiding van een live orkest waardoor de uitvoering van de liederen een extra dimensie krijgt. Het live-orkest staat ook dit jaar onder leiding van  Emile Chappin, die dit jaar werd uitgeroepen tot de ‘Maestro van Zoetermeer’.

“Het kerstproject van The Sprinter Singers is voor iedereen die wel een beetje kan zingen toegankelijk maar zeker van een kwalitatief hoog niveau”, aldus dirigent Ies Roos. “De repetities bij het koor zijn inspirerend en er is een goede sfeer onderling. Het koor biedt naast dit project voldoende uitdaging om ook daarna te blijven als lid”, aldus Roos. Het koor zingt gospelmuziek, nummers uit het interkerkelijk repertoire maar ook hedendaagse popmuziek  met een boodschap zoals Fix You van Coldplay en True Colors van Cindy Lauper.

Mannen en vrouwen die mee willen doen aan dit unieke project kunnen in de maand september langs komen tijdens de repetitie. De kosten van het project zijn 60 Euro, dit is inclusief bladmuziek. The Sprinter Singers repeteren iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de theaterzaal van het CKC. Voor meer informatie kunt u bellen met het secretariaat, 06-24576611 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wees welkom en ervaar wat zingen doet voor je lichaam en geest!

ADapril2018